Sommerhus med baby

af | dec 3, 2021 | Babyblog, Betalt indhold | 0 Kommentarer

En sommerhusferie er blandt de mest foretrukne ferieformer hos danskerne, i hvert fald hvis der skal holdes ferie hjemme i Danmark som der bliver gjort i stor stil de sidste par år hvor rejsebranchen har været stærkt påvirket af corona-situationen. Men hvordan er det nu lige at tage i sommerhus med en baby?

Når du tager i sommerhus med en baby er der ligesom på alle andre ferier med baby, bare en masse ekstra ting at være opmærksom på og huske at tage med. I denne artikel vil jeg kort opridse nogle af de vigtigste ting når du tager i sommerhus med baby.

Inden du lejer et sommerhus

Inden du overhovedet lejer sommerhuset bør du sikre dig nogle ting el. som minimum undersøge dem. Hvis ikke det er en del af sommerhusudlejningen, så kan det nemlig være at du selv skal sørge for det el. vælge et helt andet sted.

  1. Er der gratis afbestilling? – Når man har børn kan alt ske, og det vil derfor klart være en fordel at der er gratis afbestilling et godt stykket frem i tiden.
  2. Er der en babyseng – Undersøg om der i sommerhuset er en rejseseng el. tremmeseng, så din baby har et sikkert sted at sove.
  3. Er der et værelse til babysengen – Der skal gerne være et værelse hvor babysengen kan stå og døren kan lukkes, så du og evt. andre gæster kan hygge jer uden at vække babyen om aftenen.
  4. Er der en højstol – I kommer til at spise ligeså mange gange i sommerhuset som derhjemme og måske endda side endnu længere ved bordet, derfor vil det hurtigt blive irriterende hvis der ikke er en højstol til jeres baby.
  5. Kan baby komme i bad – Er der et karbad el. badebassin, så i kan bade jeres baby, ellers bør dette måske også medbringes.
  6. Service til baby – Er der service i køkkenet som baby kan anvende, primært så i ikke ender med at skulle betale for ødelagt service.

Er disse ting til stede, så har du fundet et godt sommerhus. Er de ikke så er det selvfølgelig bare ting der skal tilføjes til pakkelisten, hvilket bringer os videre til den.

Pakkelisten til sommerhusferie med baby

Mange af de ting jeg nævner herover kan være en del af pakkelisten, men det ved du ligeså snart du har bestilt sommerhuset, og kan derfor hurtigt selv tilføje dem til pakkelisten. Herunder er en pakkeliste med ting der er gode at huske.

  • Ekstra babytøj
  • Ekstra babysengetøj (både til babyseng og barnevogn)
  • Alt fra let tøj til varmt tøj – den danske sommer er uforudsigelig
  • Legetøj og underholdning
  • Sutter
  • Sutteflasker

Bleer, skumklude, creme, zinkslave osv. er nemt at købe alle steder, så det er ikke nødvendigvis noget du behøver at pakke, måske kun lige til den første dag.

Måske du også kan lide:

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.