Rema 1000 babypakke

Rema 1000 er i løbet af de seneste par år blevet Danmarks foretrukne discount købmænd. De har butikker i hele landet og til dig der har en lille ny på vej har de masser af gratis babypakker stående klar.

I de mange Rema 1000 butikker har de bleer, babypleje og andre babyting med deres helt eget Rema 1000 mærke. Det er godt, det er billigt og det er det du kan få en smagsprøve på i deres gratis babypakke. 

Indhold i Remas babypakke

Jeg har ikke meget dårligt at sige om de babyting man kan få i Rema 1000, og har også selv brugt det rigtigt meget. Derfor kan jeg kun anbefale dig at bestille den gratis babypakke fra Rema 1000 og prøve deres babyudstyr af. I babypakken finder du følgende produkter:

  • Bleer
  • Skumklude
  • Vådservietter
  • Sut
  • Babybad
  • Bamse
  • En lækker bærepose til dine fremtidige indkøb i Rema

Bestilling af babypakken

Du bestiller Remas gratis babypakke online via deres hjemmeside og afhenter den i din foretrukne Rema 1000 butik. Følg vores miniguide herunder, og så har du i løbet af meget kort tid bestilt din Rema 1000 babypakke.

  1. Gå til Remas hjemmeside.
  2. Indtast dit postnummer og vælge blandt de mulige forretninger (det er denne butik du skal afhente din babypakke i). Udfyld herefter resten af formularen og acceptér vilkårene.
  3. Du modtager en kvittering via email el. SMS, som du skal fremvise i den butik du afhenter babypakken i.

Vilkår

Der er ikke meget hokus pokus ved at bestille en babypakke hos Rema 1000, faktisk er det eneste du acceptere, at de må opbevare dine personoplysninger i 12 måneder for at undgå misbrug af babypakken. Du acceptere ikke at modtage markedsføring fra Rema 1000.

Lidt om discountkæden Rema 1000

Rema kan dateres helt tilbage til 1948 hvor ægteparret bag successen startede deres første købmandsforretning i den Norske by Trondheim. Efter et besøg hos discountkæden Lidl i Tyskland i 1977, fik sønnen til ægteparret ideen til at tage samme koncept med til Norge. Det blev i 1979 til den første Rema forretning.

REMA er en sammentrækning af de norske ord “REita” og “MAt”. For at følge med konkurrenterne beslutter man at udvide varesortimentet til 1000 varenumre, og derfra bliver de kendt som REMA 1000. I dag er der 320+ butikker i Danmark og mange flere i hele Skandinavien.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Måske du også kan lide:

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.