Babysam babypakke gratis

Babypakken fra Danmarks største baby- og børnebutikskæde skuffer ikke og den er derfor også blandt en af vores favoritter her på babypakkergratis.dk. Hvorfor den er det, kan du læse en del mere her.

Det kan godt være det ikke er den største babypakke man får fra babysam, men den er meget værdifuld for de fleste førstegangsforældre. Den indeholder ting som er helt uundværlige med en lille baby, så det er bare med at bestille mens tid er.

Husk også at se alle de andre gratis babypakker.

Indhold i BabyBoxen fra Babysam

Som nævnt allerede i introen er det helt uundværlige ting du får i denne babypakke fra Babysam, ting du på den ene eller anden måde alligevel skulle ud og investere i. Nu er spændingen vidst trukket længe nok, babypakken indeholder:

 • Sangenic blespand (husk bleposer)
 • Philips Avent sut
 • Libero Touch str. 1
 • 100 kr. værdikupon til babysam

Bestilling af babypakken

Det super nemt at bestille babypakken fra Babysam og afhentningen af den er også nem, efter som Babysam har butikker i hele landet. Følg vejledningen nedenfor for at finde ud af hvordan du bestiller babypakken:

 1. Gå til Babybox.dk.
 2. Udfyld formularen med alle de nødvendige oplysninger og acceptér vilkår.
 3. Husk at markere i feltet ud for Ja tak. Jeg vil også gerne have en blespand fra Sangenic sammen med min Babybox”.
 4. Afhent din babypakke i den nærmeste Babysam butik allerede efter bestilling, men senest 3 måneder efter fødsel.

Vilkår

Når du tilmelder dig babypakken skal du være opmærksom på de vilkår der er for tilmelding. Ved tilmelding acceptere du nemlig markedsføring fra flere forskellige virksomheder, du kan selvfølgelig afmelde dig igen til hver en tid. Vi har lavet en overskuelig liste over de vilkår du acceptere ved bestilling af babypakken.

 • Du samtykker til at modtage markedsføring via post, email el. telefon fra Nordic Family Group og deres samarbejdspartnere.
 • Samarbejdspartnerne er Alm. Brand koncernen, Babysam, Gyldendals Børnebogklub, Libero og HTS Safety.
 • Du samtykker også til at blive medlem af Libero Klubben.
 • Babypakken udleveres kun ved forevisning af kvittering (modtages på mail efter bestilling) og gyldigt ID.
 • Der kan max. bestilles 1 babypakke pr. hustand/barn.

Hvad er Babysam?

Nå nu vi har skrevet så meget om den babypakke fra Babysam, så må vi nok også hellere lige lave en ordentlig introduktion til babybutikken Babysam.

Babysam har mere end 40-års erfaring med babyudstyr, de har mere end 30 butikker i hele landet og sælger også deres vare online i deres webshop. De vil gerne være de bedste til at rådgive dig indenfor udstyr og legetøj til babyer og børn i alderen 0-6 år.

Gratis rådgivning

Fordi de gerne vil være de bedste tilbyder de også gratis rådgivning når du besøger en babysam butik. Denne rådgivning er selvfølgelig også tilgængelig elektronisk på deres hjemmeside el. via mail og telefon.

Er du helt ny på området eller har du brug for ekstra meget hjælp, så kan du altid booke en times gratis indledende rådgivning på Babysams hjemmeside. Du vælger hvad du har brug for hjælp til og hvornår du har tid til at komme forbi.

Gratis sikkerhedsboks

Ikke bare kan du hente Babysams egen gratis babypakke i deres butikker, du kan faktisk også hente en gratis sikkerhedboks lavet af Børneulykkesfonden, der indeholder en række ting til at sikre hjemmet med.

Lavet i samarbejde med Babylife der blandt andet skriver om produkter fra Babysam.

Måske du også kan lide:

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.