Matas gratis babypakke

Matas er Danmark største kæde med salg af makeup og plejeprodukter til hele familien. Naturligt nok har de valgt at give kommende mødre en gratis velkomstpakke med nogle af deres populære produkter til babyer og kvinder.

Denne babypakke er ikke bare en babypakke du bestiller og afhenter. Du skal tilmelde dig Club Matas, som Matas’ fordelsklub og her kan du yderligere angive at du er/bliver mor. Det giver dig nogle andre tilbud og fordele, bl.a. den gratis babypakke.

Denne gratis babypakke fra Club Matas er desværre udgået, men det er stadig muligt at få gratis produkter som Club Matas medlem. Du kan også tage et kig på de mange andre gratis babypakker.

Club Matas velkomstpakke indhold

Velkomstpakken fra Matas er ikke bare til baby, det er mere en mor- og babypakke da den indeholder ting som kun er tiltænkt moren. Det gør den til et dejligt afbræk fra de mange gratis babypakker, der som navnet antyder også kun indeholder gratis ting til baby. Herunder kan du se eksempler på hvad velkomstpakken fra Club Matas kan indeholde:

  • Libero bleer
  • Øjenmakeupfjerner
  • Håndcreme

Bestilling af babypakken

Du skal være medlem at Club Matas for at kunne bestille den gratis babypakke. Det er heldigvis nemt at blive, da du kan tilmelde dig online. Du skal dog være opmærksom på at du skal huske og indtaste terminsdato mm. ellers bliver du bare registreret som et “almindeligt” Club Matas medlem og vil ikke have muligheden for at afhente en gratis velkomstpakke.

  1. Gå til Club Matas’ hjemmeside.
  2. Udfyld formularen med de nødvendige oplysninger og klik ‘Videre’.
  3. På næste side skal du huske at fortælle om du er gravid el. mor til et barn under 3 år, så bliver du nemlig også tilmeldt Club Matas Mamma som giver ekstra fordele i form af tilbud og den gratis velkomstpakke.
  4. Når du er blevet medlem skal du bare vise dit medlemskort eller oplyse telefonnummer, så kan du få udleveret din babypakke i din lokale Matas butik.

Vilkår

Herunder er de simple vilkår og betingelse du acceptere når du bestiller Matas’ babypakke.

  • Du acceptere at bliver medlem af Matas’ fordelsklub: Club Matas. Det betyder at du vil modtage tilbud fra Matas og dets Club partnere.
  • Dit barn skal være under 3 år før du kan blive medlem af Club Mamma, som giver dig adgang til den gratis babypakke.

Lidt om Matas

Matas er og har i mange år været Danmarks størsteforhandler af personlig pleje. De er ligeledes indehaver af Danmark største fordelsklub nemlig Club Matas.

I deres mange hundrede butikker landet over og online i deres webshop sælger de produkter til personlig pleje til alle typer og alle aldre. Mest populær er nok deres serie Matas Striber, som består af en lang række hverdagsprodukter til en god pris.

Måske du også kan lide:

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.