Apoteket babypakke

Apoteket kommer du nok til at besøge et par gange i løbet af graviditeten og efterfølgende når baby er kommet til verdenen. Du kan derfor ligeså godt hente en gratis babypakke med på vejen.

Det er ikke alle apoteker der udlevere gratis babypakker til deres kunder. Vi forsøger at lave en oversigt over de apoteker der gør her på siden, og du kan se alle de apoteker vi har registreret på kortet nederst på denne side.

Følg graviditeten uge for uge - GRATIS

Følg graviditeten uge for uge helt gratis med Babyplano graviditetsapp og baby app. Udover at følge din graviditet kan du finde informationer og svar på alt der er værd at vide om graviditeten og det at få en baby.

Graviditeten og apoteket

Der er højst sandsynlig nogle ting du skal forbi apoteket at have uanset hvad når du prøver at blive gravid og når du er blevet gravid. De ting det anbefales du tager under graviditeten er:

  • Gravitamin el. vitaminer til gravide
  • Folsyre (nogle vitaminpiller indeholder også folsyre, så hver opmærksom på at du ikke tager dobbelt)
  • Jern
  • D-vitamin
  • Kalk

Baby og apoteket

Ligeledes får du nok brug for at tage forbi apoteket når baby er kommet. De har nemlig en masse gode babyprodukter, som det kan anbefales at bruge. Det er fx:

  • D-vitamin dråber (skal baby have hver dag de første 2 år)
  • Olivy (creme mod rød numse)

Apoteket er altid din ven og ofte er det meget kompetent personale du finder bag skranken. De kan hurtigt vejlede dig i retning af de rigtige produkter både når du er gravid og har fået en baby. Selvfølgelig anbefaler det også at du søger rådgivning hos lægen.

Apoteker med gratis babypakke

Herunder kan du se de apoteker vi selv kender til eller vores brugere har oplyst os om udlevere gratis babypakker. Kender du til et apotek der gør det må du meget gerne skrive hvilket og hvor i en kommentar, så får vi det tilføjet til kortet.

Test

Test

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Måske du også kan lide:

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.