Bilka babypakke

Kan du lide at shoppe dagligvarer inkl. bleer og andre ting til baby i en stor butik der ikke mangler noget, så er det Bilka. Bilka har masser af babyprodukter og babytøj, så du kan klare hele indkøbet i deres store butikker.

OBS! Det er desværre ikke muligt at få gratis babypakker fra Bilka i øjeblikket. Det er en service de har fravalgt, vi håber meget på at de snart laver en gratis babypakke og holder dig opdateret via vores nyhedsbrev som du kan tilmelde dig herunder.

Følg graviditeten uge for uge - GRATIS

Følg graviditeten uge for uge helt gratis med Babyplano graviditetsapp og baby app. Udover at følge din graviditet kan du finde informationer og svar på alt der er værd at vide om graviditeten og det at få en baby.

Til gengæld kan du få en gratis ble og gratis babymad i Bilka Bistro, hver gang du besøger Bilka med din baby. Alt du skal gøre for at få disse gratis glæder er at henvende dig i bistroen. 

Hvem ka’ Bilka

Der findes ikke det du ikke kan få i Bilkas varehuse landet over. Deres koncept er simpelt, de laver kun butikker i kæmpe lagerhalle og hvis ikke de er store nok, så kommer der ikke en Bilka butik. Der skal nemlig vare plads til stort set alle varegrupper man har brug for i et hjem, alt fra elektronik, mad, tøj, baby og børn og delikatesse varer.

Bilka er en del af Salling Group, der også ejer Netto og Føtex (se deres gratis babypakken). Derfor er det mange af de samme mærker man kan få, men i Bilka er der mulighed for storkøb i kæmpe butikker. Det er en butikskæde for hele familien.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Måske du også kan lide:

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.