Meny babypakke

Meny er et luksus supermarked hvor der virkelig er fokus på madvarernes kvalitet. Udover madvarer som de har rigtig mange af, har de også en sektion med personlig pleje, som indeholder højkvalitetsprodukter til baby.

Selvom de har en masse lækre produkter til baby fra bl.a. Libero, Pampers og Grøn Balance, så tilbyder de ikke nogen gratis babypakke i øjeblikket. Du kan dog stadig når du handler i Meny finde disse lækre mærker og produkter.

Der er dog eksempler på udvalgte Meny forretninger der udleverer gratis babypakker, men der må du henvende dig i din lokale Meny og spørge om det er noget de gør. Jeg ved at Meny i Rønne har udleveret gratis babyting til deres kunder. Tilmelder du dig vores nyhedsbrev får du besked om dette via mail, samt gode tilbud.

Som nævnt kan du være heldig at dine Meny udleverer en gratis babypakke til deres lokale kunder. Den eneste måde at finde ud af det på er ved at henvende dig og spørge.

Hvis de gør vil den gratis babypakke højst sandsynlig indeholder en række vare fra mærket Grøn Balance:

  • Bleer
  • Vådservietter
  • Baby shampoo
  • Babyolie
  • Babycreme
  • …mm.

Meny supermarked i Danmark

Meny er en del af Dagrofa og betegner sig selv som Danmarks nye fødevaremarked. For nogle år tilbage overtog Meny alle Super Best butikker efter en lang række skandaler i deres supermarked.

Meny har formået at skabe et godt image og holde en høj kvalitet af fødevarer. I dag er der over 5.000 ansatte fordelt på 113 butikker landet over.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Måske du også kan lide:

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.