Magasin babypakke

Magasin er Danmarks største og mest populære stormagasin med afdelinger forskellige steder i landet. En stor del af deres stormagasiner er afsat til baby og børn og her kan man både finde legetøj, sko og tøj.

Vi ved fra andre stormagasiner som Salling at de kan få noget ud af at uddele gratis babypakker. Desværre er det i øjeblikket ikke noget Magasin gør, men du kan stadig købe en masse ting til baby og børn i deres magasiner eller online på deres hjemmeside.

I mellemtiden er du også velkommen til at skrive dig op til vores nyhedsbrev hvor vi holder dig opdateret om nye babypakker og giver dig besked hvis Magasin skulle finde på at introducere en babypakke.

Stormagasinet Magasin

I 1868 blev Magasin grundlagt af Theodor Wessel og Emil Vett i Aarhus. Dengang gik de dog under navnet “De Forenede Hvidevarer Forretninger” hvor der primært blev solgt lagner, sengetøj, servietter og stof i metermål.

I 1870 åbnede de butikker i både Aarhus og København og skiftede da navn til det kendte Magasin du Nord, som senere blev til bare Magasin.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Måske du også kan lide:

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.