Føtex babypakke

Føtex er en kæmpe supermarkedskæde der ligger i hele landet. De føre både babyplejeprodukter, babymad og babytøj, hvorfor du roligt kan forvente at få gratis smagsprøver på dette i din gratis babypakke fra Føtex.

En af Danmarks største supermarkedskæder Føtex har selvfølgelig også en babypakke. De er en del af Salling Group (tidligere Dansk Supermarked), som også føre deres egen babypakke. Føtex sælger som så mange andre supermarkeder, alle de mest fornødne ting til dig og baby, men de sælger også babytøj og det vil de gerne gør dig opmærksom på i deres gratis babypakke.

Indhold i babypakken fra Føtex

Indholdet i babypakken fra Føtex kan variere alt efter hvornår du bestiller den. Der er nogle produkter der altid er en del af babypakken, som du kan se i listen herunder, det er produkter fra deres egne brand: Levevis – der er et plejemærke og VRS – der er deres tøjmærke. Derudover kan du måske finde noget babymad, en bamse el. en anden gave med en værdi på op til 119,95 kr.

  • Levevis bleer (prøvepakke)
  • Levevis vådservietter
  • VRS bodystocking i økologisk bomuld
  • Stofble
  • Hæftet ”Barnemad” fra Økologisk Landsforening. Her kan du læse alt om mad til babyer og få et par gode opskrifter på babymad.

Bestilling af babypakken

Når du bestiller Føtex’ babypakke gør du det på deres hjemmeside, nemt og hurtigt med meget få oplysninger der skal udfyldes. De kalder deres tilmelding Føtex for de små og du modtager en masse gode tilbud og tips fra deres jordemoder på mail efter tilmelding.

  1. Besøg Føtex’ hjemmeside og gå til Føtex for de små.
  2. Indtast dit fornavn, din mail, vælg din nærmeste føtex, markér om du er gravid og hvor mange børn under 3 du har. Det er de eneste oplysninger du skal udfylde.
  3. Du modtager nu en mail med dine indtastede oplysninger og besked om hvor du kan hente din gratis babypakke – og velkomstgave.
  4. Besøg din foretrukne Føtex butik og fremvis mailen til en medarbejder for at få udleveret babypakken.

Vilkår

De vilkår du acceptere ved tilmelding af Føtex for de små har jeg opsummeret kort herunder, så du ikke er i tvivl om hvad du siger ja til.

  • Du acceptere markedsføring fra Føtex, Salling Group og samarbejdspartnere.
  • Samarbejdspartnere kan være, men er ikke begrænset til: Skagenfood, Husets Forsikring, Gjensidige Forsikring, Storcenter Nord, Expresbank, Masterchef, Lime, Ren Madglæde og Sæson.
  • Den gratis baby startpakke er for forældre der er gravide el. med en max. 8 uger gammel baby.
  • Velkomstgaven gives til alle forældre med børn på op til 3 år.

Om Føtex

Føtex er en af Danmarks største varehuse fyldt med ting til hverdagen. De er en del af Salling Group, som også ejer bl.a. Bilka og Netto. Det er ikke bare fødevarer du kan handle i Føtex, men alt til din dagligdag, altså tøj, plejeprodukter, husholdningsprodukter mm.

 

Måske du også kan lide:

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.