Kære Børn babypakke

Kære Børn er en af de i alt 3 store babyudstyrsforretninger i Danmark. De har butikker i hele landet og handel via deres online shop, hvor en stor del af deres produkter kan bestilles.

Desværre er der ikke i øjeblikket nogen babypakke at bestille hos Kære Børn. De har dog en underside på deres website, som indikere at det er noget der vender tilbage på et tidspunkt. Indtil da kan du skrive dig op til vores nyhedsbrev herunder og få besked hvis Kære Børn aktivere deres gratis babypakke, samt besked om alle de andre babypakker du kan bestille. 

Vi håber på at deres babypakke vender tilbage inden længe, som sagt så findes der en landingsside om deres babypakker. Den er i øjeblikket tom, men det er meget muligt at der kommer noget på den igen.

Om forretningen Kære Børn

Kære Børn har 13 butikker fordelt på både Sjælland, Fyn og i Jylland. Det er en mere end 20 år gammel virksomhed og 2. generation i familien er nu indeover driften.

De anser sig selv som værende det lokale og børedygtige valg indenfor babyudstyr med ærlige og kompetente medarbejdere. Sikkerhed er i højsædet hos Kære Børn og du kan derfor være tryg ved dit valg af udstyr.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Måske du også kan lide:

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.