Ønskeboksen – Babypakke fra Ønskebørn

Ønskebørn er en dansk børnebutik hvor det både er muligt at handle fysisk i deres mange forretninger eller online på deres webshop. De tilbyde en helt unik babypakke til kommende forældre, der går under navnet Ønskeboksen.

Ønskebørn har forsøgt at gøre noget for at deres “Ønskeboks” er unik og værdifuld for de forældre der modtager den og de babyer der skal bruge udstyret i den. Om det er lykkedes er op til dig selv at vurdere, men jeg synes man får en masse brugbare ting i Ønskeboksen fra Ønskebørn.

Indhold i Ønskeboksen

Der er en lang række gode ting i Ønskeboksen. Nogle af tingene er babyudstyr du alligevel skal ud og have købt og andre af tingene er sjove tillæg og nyttig info om forskellige ting og så er der også en lille gave til dig fra Ønskebørn. Se alt hvad vi ved babypakken indeholder herunder:

  • Philips AVENT sut
  • Philips AVENT sutteflaske
  • Sutteklud fra Tryg
  • Fotokort fra Neonate
  • Baby “onboard-skilt” fra Maxi Cosi – til at sætte i ruden på bilen, så man kan se der er en baby ombord.
  • Kupon på 100 kr. til en pusletaske fra STORK, som du kan købe hos Ønskebørn.
  • Og meget mere fx vareprøver og gaver til dig og baby.

Bestilling af babypakken

Babypakken bestilles online, men afhentes i en af deres butikker. Bestillingen er nem, men du skal altås sætte tid af til et besøg i en af deres butikker landet over. Det kan være en god idé at have din baby huskeliste med, så du kan shoppe tilbud og få vejledning om de ting du stadig mangler, når nu du alligevel er i butikken:

  1. Udfyld formularen på Ønskeboksen.dk.
  2. Vælg hvilke butik du vil afhente din Ønskeboks babypakke i.
  3. Du vil modtager en kvittering på din bestilling, som skal fremvises når du tropper op i butikken og vil hente din babypakke.

Vilkår

Herunder finder du en kort opsummering af vilkår og betingelser du skal acceptere ved bestilling af babypakken fra Ønskebørn.

  • Desværre kan du ikke bestille babypakken som bedsteforældre til et barn, selvom du vil gøre det med den bedste hensigt.
  • Der kan max. bestilles 1 babypakke pr. hustand.
  • Når du har bestilt skal du afhente den tidligst 5 måneder før termin og senest 3 måneder efter termin.
  • I tilfælde af du venter tvillinger el. trillinger skal du kontakte Ønskebørn efter du har lagt en bestilling. De vil så sørge for der venter dig en tilpasset babypakke i butikken når du afhenter.

Hvem er Ønskebørn?

Siden forretningens grundlæggelse i 2001 har Ønskebørn haft en ambition om at være et trygt sted for forældre at handle og få vejledning i baby- og børneudstyr. Deres personale er altid kompetent og venlige, så du går der fra med en god oplevelse og en tryg handel.

I Danmark findes der idag 25 Ønskebørn butikker landet over. Grunden til at butikker med babyudstyr har sin berettigelse er fordi forældre gerne vil føle sig trygge når de køber ting til deres børn. Foruden butikkerne kan du handle en stor del af deres varesortiment online.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Måske du også kan lide:

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.