Name it babypakke

Name it er et kendt dansk tøjmærke der lavet tøj til børn i alderen 0-16 år. De lavet al slags tøj til hverdag og fest, så det er et brand hvor du kan finde tøj til dine børn igennem mange år, hvis du først bliver glad for mærket. 

Name it tilbyder en af de nyere babypakker på markedet. Det gør de som en del af deres egen fordelsklub CLUB NAME IT, hvor du modtager unikke tilbud og bliver inviteret til members only events.

Lige i øjeblikket kan du ikke få en babypakke gratis, men du kan læse om mere end 20 andre babypakker på forsiden.

Name it babypakke indhold

Da Name it er et tøjmærke er det også tøj der er i babypakken fra dem. Det er altid en overraskelse hvad der præcis forefindes i babypakken, men en ting er sikkert og det er at det er tøj til baby lavet af den blødeste bomuld i høj kvalitet.

Indhold i babypakken kan fx være bodystocking, strømpebukser, hue mm. Indholdet er altid tilpasset om det er en dreng el. en pige og har en værdi af ca. 300 kr.

Bestilling af babypakken

Babypakken bestilles på nettet og kan afhentes i en Name it tøj forretning. Følg guiden herunder for at lægge en bestilling.

  1. Gå til siden Nameitworld.com.
  2. Udfyld formularen som findes et stykke nede på siden.
  3. Acceptér betingelserne, som du kan læse mere om herunder.
  4. Du modtager en kvittering el. afhentningsmail 7 dage efter tilmelding. Fra modtagelse af denne skal du hente babypakken indenfor 3 uger.
  5. Afhent din babypakke i din nærmeste Name it butik.

Vilkår

Når du bestiller babypakken acceptere du blandt andet medlemsskab i Club Name it. Læs hvad det betyder og hvilke andre betingelser du acceptere herunder.

  • Du bliver samtidig medlem af Club Name it og acceptere at modtage tilbud via mail herfra.
  • Det er kun de kommende forældre der kan bestille babypakken.
  • Fra du modtager din afhentningsmail må der max. gå 3 uger og så skal du have hentet din babypakke. Husk medbring kvittering og gyldigt ID.
  • Venter du tvillinger skal du blot fremvise dokumentation heraf og du vil modtage 2 x gratis babypakke.

Om Name it

Name it er en del af Bestseller koncernen, som råder over nogle af de største danske tøjbrands. Mange af deres brands er verdenskendte og sælges og hele verden.

Name it er deres førende brand til børn med en stor kollektion af alt muligt tøj til forskellige lejligheder.

Måske du også kan lide:

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.