Lidl babypakke

Den tyske supermarkedskæde Lidl tilbyder i Danmark en gratis babypakke, men godter fra deres eget babymærke der føres i alle deres butikker i landet. 

Lidl er på mange måder et rigtig godt supermarked, der har stort set alt hvad man skal bruge, også det daglige udstyr der kræves når man har en baby. Deres babypakke indeholder en række af de basis produkter man også kan købe i deres butikker, og ja den er helt gratis, bare du selv henter den i din lokale Lidl butik. 

Indhold Lidl’s gratis babypakke

Det mærke de fører i Lidl hedder Lupilu og de har alt indenfor hverdags babyting. Du kan få bleer, babypleje, babymad og småting til børneværelset. Babypakken du får indeholder ting fra Lupilu, men det kan variere lidt hvad du finder i babypakken. Herunder kan du se et udpluk af det du kan være sikker på:

  • Bleer
  • Plejeprodukter
  • Lupilu bamse

Bestilling af babypakken

Lidl har gjort hele processen med bestilling af deres babypakke meget nem. Du kan meget hurtigt tilmelde dig og bestille online, bare føl vores lille punktguide herunder.

  1. Gå til Lidl’s hjemmeside.
  2. Udfyld formularen med alle de nødvendige oplysninger og acceptér betingelserne.
  3. Du modtager herefter en SMS med et bevis på at du har bestilt en gratis babypakke fra Lidl.
  4. Afhent din babypakke i den butik du valgte ved udfyldelse af formularen og vis kuponen modtaget på SMS.

Vilkår

Det skal være gennemsigtigt at bestille babypakker og derfor sætter vi en stor ære i at oplyse dig om de vilkår og betingelser du acceptere når du bestiller en gratis babypakke. Når du bestiller babypakken fra Lidl acceptere du følgende:

  • Du accepterer at blive tilmeldt Lidls nyhedsbrev og betingelserne for dette.
  • Det indebære også accept af målrettet annoncering og du modtager generelle nyhedsmails fra Lidl. Du kan til hver en tid framelde dig igen.
  • Du kan bestille babypakken fra du ved du er gravid til dit barn er 6 måneder gammel.
  • Når du har bestilt babypakken skal du senest afhente den 30 dage efter bestillingsdagen.
  • Det kræver en smartphone at kunne modtage og vise kuponen på SMS.

Hvem er Lidl?

Lidl er en dagligvarekæde med fokus på discount. Det er en europæisk kæde der har sine rødder i Tyskland, men i 2005 åbnede de første butikker i Danmark. Siden da er det gået hurtigt fremad og de har nu 115 butikker i hele landet.

Selvom det er en discount forretning er der stort fokus på kvalitet helt ned til den mindste råvarer. Social ansvarlighed og bæredygtighed er også noget Lidl vægter højt. 

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Måske du også kan lide:

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.