Småfolk babypakke

Der er flere succesfulde danske babytøjsmærker, men intet er så succesfuldt som Småfolk er i Danmark. Med deres unikke børneorienterede design og mange farver er de blevet et meget populært valg hos bedsteforældre og børnefamilier. 

Desværre kan du ikke bestille en babypakke fra Småfolk lige nu. Til gengæld har de mange andre sjove tiltag, som fx 24-timers tilbud på deres webshop og det de kalder lykkeposer, hvor man betaler en pris og får en masse lækkert tøj leveret. Værdien er ca. 1000 kr. og du skal kun betale 200 kr.

Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev for at få besked om gode tilbud fra Småfolk el hvis de skulle aktivere en gratis babypakke. 

Hvem er Småfolk?

Småfolk er dit og mit barn og det er også deraf navnet kommer. De laver nemlig tøj til småfolk. Det er et tøjmærke med dansk oprindelse og masser af år på bagen.

Eventyret om Småfolk startede tilbage i 2004 og i 2007 åbnede den første butik i Holbæk. Siden da er Småfolk blevet udbredt til hele verdenen og kan nu findes i hele Europa, Korea og Australien samt en række andre lande hvor mærket endnu ikke har vokset sig stort.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Måske du også kan lide:

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.