Om os

Her kan du læse lidt mere om baggrunden for Babypakkergratis.dk og hvem det er der står bag siden. 

Kort fortalt er det vi gerne vil med denne side at oplyse om de muligheder der er for at få gratis babypakker. Det vil vi fordi vi selv ved hvor værdifuldt det er at prøve forskellige ting af såsom bleer og sutter, for at finde netop det der er bedst til din egen baby, men også fordi at det bare koster penge at få et barn og al gratis hjælp er guld værd for de fleste børnefamilier.

Hvad kan du på Babypakkergratis.dk?

Du kan se et overblik over alle de gratis babypakker du kan få i Danmark lige nu. Ikke nok med det kan du se alle tidligere el. inaktive gratis babypakker, så du ved at du skal holde øje med at de genaktivere deres babypakke. Vi tilbyder også at give dig besked om dette via vores nyhedsbrev, tilmelder du dig giver vi dig besked om hvornår du kan bestille alle babypakker og besked hvis der skulle dukker nye gratis babypakker op.

Du kan også finde en del guides og anbefalinger til babyudstyr og gode steder at handle babyudstyr på nettet. Vi vil nemlig meget mere end bare hjælpe dig med at finde gratis babypakker, vi vil guide dig hele vejen igennem det fra beslutningen om at blive gravid til babyen kommer til dit barn vælger at flytte hjemmefra. Det er også derfor vi er stolte af at være en del af Babylife der netop har disse formål. Her på babypakkergratis.dk er vi blot en lille del af det store billede.

Hvem står bag siden?

Det gør vi – vi er selv forældre og kender alt til de ting man oplever som førstegangsforældre og andengangsforældre. Derfor giver vi dig heller ikke kun svar på hvilke gratis babypakker der findes, men også meget andet. Du kan blandt andet finde svar på hvad du skal huske at have på plads inden baby kommer og følge graviditeten uge for uge. Når baby er kommet har vi også lavet en guide over babyens udvikling, især med fokus på de berømte tigerspring.

Selvom os der udgiver her på siden er forældre selv, er siden en del af et større billede. Vi er med stolthed en del af Familyplano hvis formål er at hjælpe fra graviditet til baby til familie. Du kan derfor finde meget mere information og mange flere guides ved at bruge Familyplano og deres produkter.

Vi støtter

Vi vil gerne støtte op om diverse gode sager og herunder kan du se de sager vi har valgt og støtte, samt klikke dig videre til dem for at læse mere.

Plastik Nej Tak