Netto babypakke

Netto er Danmarks største discount butik og der er ikke noget galt med discount, så længe det holder en vis kvalitet. Det gør Nettos babyprodukter heldigvis og passer derfor fint ned i en gratis baby startpakke.

OBS! Netto fører desværre ikke nogen gratis babypakke i øjeblikket. Hold dig opdateret omkring Netto og alle andre gratis babypakke via vores nyhedsbrev, som du kan tilmelde dig her på siden.

Følg graviditeten uge for uge - GRATIS

Følg graviditeten uge for uge helt gratis med Babyplano graviditetsapp og baby app. Udover at følge din graviditet kan du finde informationer og svar på alt der er værd at vide om graviditeten og det at få en baby.

Lidt om DK’s største discountkæde Netto

Netto er kendt for deres gule farve, som vi helt automatisk associere med godt tilbud, og for deres lille sorte terrier. De sælger billige dagligvarer hele vejen rundt, men en stor del af deres butikker består også af et spotvarer område, der kan indeholder alverdens ting fra legetøj til boliginteriør til tøj og sko.

De har også en del babyprodukter, som de fleste supermarkeder har, her iblandt bleer, baby shampoo, bleposer, babymad mm. 

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *