Kvickly gratis babypakke

Kvickly er en del af Coop koncernen og en stor butikskæde i Danmark. De sælger alverdens vare til dagligdagen og udover madvarer indebærer det tøj, personlig pleje og legetøj.

Kvickly tilbyder desværre ikke i øjeblikket en gratis babypakke, men har tidligere ligesom SuperBrugsen haft en babypakke med lækre produkter fra serien Änglamark. Du kan holde dig opdateret på om den vender tilbage ved at bogmærke denne side el. tilmelde dig vores nyhedbrev hvor vi giver besked om gratis babypakker.

Lidt om Kvickly

Kvickly er kendt for at have et bredt udvalg af det vi kan betegne som dagligvarer for den almindelige familie. Det indebærer blandt andet tøj, cykler, legetøj, personlige pleje og selvfølgelig mad.

Det var også med det koncept den første Kvickly forretning åbnede den 9. november 1961 efter stor inspiration fra det amerikanske marked, som var langt foran på dette punkt.

Kvickly er siden den første butik åbnede i Aalborg vokset og er fusioneret med andre butikskæder som HB Comus og Obs!. I dag findes der 78 butikker på tværs af landet.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Måske du også kan lide:

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.