Hvorfor skal man have en babyalarm?

af | nov 18, 2021 | Babyblog, Betalt indhold | 0 Kommentarer

Når man ikke lige har stået i situationen kan det måske være svær at se hvorfor man skulle have en babyalarm, men når du står i situationen er det tydeligt at se at du skal have en babyalarm.

Du skal have en babyalarm fordi din baby det første år af sit liv nærmest bor i barnevognen, og barnevognen kan du ikke have ved din side hele tiden. Når barnevognen står ude på altanen el. ude i haven, så er det rart at have en babyalarm der gør at du altid kan høre hvis din baby vågner el. begynder at græde, selvom du er inde i huset el. ordner noget et andet sted i haven.

Hvornår bruger man en babyalarm?

Der kan være mange situationer hvor man bruger en babyalarm, men for at gøre situationerne mere mærkbare er her en liste over tilfælde hvor man kan bruge en babyalarm:

  • Når baby ligger i barnevognen og sover som står på altanen.
  • Når baby sover i barnevognen ude i haven, men du gerne vil ordne praktisk ting i huset.
  • Når du er gæst el. har gæster og din baby skal sove en lur udenfor i barnevognen.
  • Når din baby er faldet i søvn i sengen på soveværelset, men du gerne vil kunne høre barnet inde i stuen.
  • Når du er på café/restaurant og baby ligger og sover lige udenfor vinduet.

Der er altså masser af nyttige situationer for en babyalarm.

Er babyalarmer farlige?

Du har sikkert hørt skrækhistorier om babyalarmer der er gået ild i el. der er begyndt ryge. Det er sker meget sjældent og hvis du holde dig til de gode og kendte mærker med de rigtige certificeringer, så sker der ikke noget.

En babyalarm er altså på ingen måde farlig, tvært imod kan du anvende den til at føle dig mere tryg når dit barn ligger væk fra dig. Den kan fortælle dig hvad temperaturen er hos barnet, og giver lyd fra sig når baby gør det.

Hvor skal babyalarmen ligge i barnevognen?

Du skal generelt ikke have babyalarmen placeret tættere på dit barns hoved end en meter. Du kan hænge den på siden af vognen el. i håndtaget og stadig vil den uden problemer kunne registrere når din baby bevæger sig eller siger lyde.

Du bør altid følge anvisningerne der medfølger når du køber en babyalarm, her vil det være angivet hvilket afstand det anbefales at babyalarmen er fra babyen.

Hvor langt kan en babyalarm række?

Det er igen forskelligt fra babyalarm til babyalarm hvor langt den kan række, og det kan være alt fra 50 meter til 800 meter hvis man ser på de bedste babyalarmer. Der er flere faktorer der kan spille ind i rækkevidden, er det eksempelvis indendørs bliver afstand automatisk kortere fordi der er flere ting der kan blokere signalet. Udendørs i fri luftlinje kan den bedste babyalarm række 800 meter, men der kan også være forstyrrende elementer udenfor.

Det vil aldrig være et problem at opdage rækkevidden fordi babyalarmen altid giver dig besked hvis de er udenfor rækkevidde af hinanden.

Måske du også kan lide:

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.