Gyldendals babypakke – Børnebogklub

Gyldendal er Danmark største forlag og råder samtidig over Danmarks største børnebogklub. Den er du selvfølgelig også inviteret til og du får endda en dejlig velkomstpakke, hvis du melder dig og din baby ind i børnebogklubben.

Der er ikke bare en velkomstpakke el. velkomstgave at vælge imellem når du tilmelder dig Gyldendals børnebogklub, der er som regel 3-6 velkomstpakker at vælge imellem. Udvalget skifter også hele tiden og du kan derfor ikke være sikker på at det vi oplyser her på siden, er det der tilbydes nu fra Gyldendals Børnebogklubs babypakke. Du kan om ikke andet se nogle eksempler på babypakkens indhold længere nede på siden.

Indhold i babypakken fra Gyldendals børnebogklub

I øjeblikket, altså i skrivende stund, er der hele 6 forskellige velkomstpakker at vælge imellem hos Gyldendals Børnebogklub. Det er ikke så lidt endda, men en dejlig ting at have valgfrihed så man ikke ender op med noget man alligevel ikke gider eje/bruge. Herunder kan du se hvilke 6 velkomstpakker du kan vælge (husk udvalget ændre sig løbende og det kan være der er andet at vælge imellem nu):

 • Babypakke 1: Mimbo Jimbo siger godnat
 • Babypakke 2: Mimbo Jimbos store kasse med bøger
 • Babypakke 3: Mimbo Jimbo spisesæt med tallerken, skål og kop
 • Babypakke 4: Min egen kuffert med børnesange
 • Babypakke 5: Min egen ABC kuffert
 • Babypakke 6: “Og så er det godnat!”-bog

Som du kan se er der et godt udvalg af ting der kan læses og som der eksistere en sjov historie omkring. Det falder selvfølgelig også helt naturligt i hak med at det er fra en børnebogklub det kommer.

Mimbo Jimbo er først og fremmest en rigtig populær børnebogsserie af Jakob Martin Strid, som handler om elefanten Mimbo Jimbo. Grundet dens popularitet er der lavet fx spisesæt og andet merchandise der kan købes.

Min egen kuffert… er en ligeså populær ting at give til små børn, da de er gode til læring og leg på samme tid. Der findes mange forskellige kufferter og som du kan se kan 2 af dem vælges som en velkomstpakke hos Gyldendal.

Sidst men ikke mindst kan du vælge Og så er det godnat! der er Gyldendals store fortællebog til børn. Den indeholder en lang række klassiske fortællinger, som er gode til både hyggestunder og godnatlæsning.

Bestilling af babypakken

Bestilling foregår online og levering sker ved din hoveddør. Det er dejlig nemt at bestille babypakken fra Gyldendal.

 1. Gå til Gyldendals Børnebogklubs bestillingsside.
 2. Vælg den babypakke/velkomstgave du helst vil have og gå videre.
 3. Udfyld formularen med dine kontaktoplysninger.
 4. Gå videre til betaling (det koster kun 49 kr. at få tilsendt din babypakke fra Gyldendal)
 5. Indenfor en kortere periode vil du modtage din babypakke på din adresse.

Vilkår

Når du bestiller er der en række ting du skal være opmærksom på. For det første skal du huske at det ikke er helt gratis, men koster 49 kr. Derudover tilmelder du dig bogklubben, som indebære at du automatisk får leveret månedens bog hver måned, medmindre du afmelder det. Læs alle vilkår i punktform herunder:

 • Du bliver tilmeldt Gyldendals Børnebogklub og acceptere at modtage nyhedsmail og tilbud herfra.
 • Det indebære også at du hver måned får tilsendt månedens bog (ikke gratis, men særlig god pris), du skal huske at afmelde den hvis ikke du vil modtage den. Du kan også helt melde dig ud af børnebogklubben.
 • Tilbuddet gælder kun nye medlemmer og der kan max. være et medlem pr. husstand.

Om Gyldendals Børnebogklub

Gyldendal er Danmark næstældste nulevende forlag og har eksisteret siden 1770. Deres bogklubber række ikke ligeså langt tilbage, men er derimod en nyere opfindelse.

Børnebogklubben er for børn i alderen 0-14 år, men den er delt op i mindre aldersgrupper. Når du bestiller deres gratis babypakke vil du ryge ind i gruppe 0-2 år og dermed få alle de gode anbefalinger af bøger til babyer i den alder.

Bogklubben giver dig en masse fordele så som billig fragt ved bestilling af bøger, altid god pris på bøgerne, samt månedens bog til en særlig god pris.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Måske du også kan lide:

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.