Gratis plakater

af | aug 25, 2022 | Babyblog | 0 Kommentarer

Ja du læste rigtigt i overskriften, du kan faktisk finde helt gratis plakater på nettet. Det du dog skal være opmærksom på i forhold til disse gratis plakater er at du selv skal sørge for at udskrive dem. Det er de færreste der har en printer der kan klare at udskrive på plakatpapir der ofte er 170g og i A3 størrelse eller mere. Til gengæld har mange institutioner og arbejdspladser disse muligheder, så det kan være at du kan gøre det her.

Hvor kan jeg finde gratis plakater?

Du kan finde gratis plakater flere forskellige steder. Typisk er det hos forlag du kan finde helt gratis plakater til download og print selv. Det er altså læringsplakater designet særligt til skoler og institutioner, men du kan også bruger dem som plakater i hjemmet. Herunder kan du se hvilke forlag og plakatshops der tilbyder gratis plakater til print.

Gyldendal

Gyldendal er Danmarks største forlag og har været det i mange år, hvor det bare er blevet større og større gennem opkøb af mindre danske forlag. Gyldendal tilbyder gratis læringsplakater til skole og institutioner der kan bestilles online og bliver leveret til døren, dermed behøver du ikke at printe dem selv og får dem i en høj kvalitet.

Du kan blandt andet få plakater til brug i matematik, dansk og naturfag. Der er også mere generelle plakater som kalenderplakater der kan bestilles gratis hos Gyldendal. Du kan se de mange gratis plakater her.

Alinea

Alinea er et forlag under Egmont koncernen der udgiver sælger forskellige læringsmaterialer til børn og unge. Deres portal bliver naturligt brugt at mange institutioner og skoler og til dem tilbyder de også gratis plakater som du kan finde her.

Du finder blant andet dansk plakater, matematik plakater, plakater til naturfag og fremmedsprog som engelsk, samt specialpædagogiske plakater.

Clio

Clio er en portal du kan få adgang til med et uni-login og her kan du finde en masse forskellige faglige plakater, men også praktiske plakater der kan hænge i en institution el. et klasselokale, som f.eks. en plakat om hvordan man vasker hænder.

Clio er en del af Alinea, men der er nogle unikke gratis plakater på Clio som du får adgang til kun med et uni-login.

Oversigten over steder hvor du kan finde gratis plakater er lavet i samarbejde med Familieplakater.dk hvor du finder børneplakater, navneplakater, fødselsplakater, stjernetegnsplakater, by plakater og andre personlige plakater til hjemmet.

Måske du også kan lide:

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.