Faktas gratis babypakke

Fakta der går under deres slogan “Danmarks måske flinkeste discountkæde” giver selvfølgelig også en gratis babypakke til deres kunder, så de måske kan blive den flinkeste discountkæde i landet. 

Desværre har Fakta valgt at fjerne deres babykuffert fra hylderne på ubestemt tid og du kan dermed ikke længere bestille og hente en gratis babypakke i Fakta. Vi håber på at den vender tilbage hurtigst muligt og tilmelder du dig vores nyhedsbrev herunder, skal vi nok give dig besked hvis den gør. Du kan stadig se hvad man kunne få i babykufferten længere nede på siden.

Indhold i Faktas babykuffert

Faktas gratis babypakke har de valgt at kalde for en gratis babykuffert, simpelthen fordi man modtager den i en papkuffert. Meget fornem og praktisk indpakning. Indholdet i babykufferten er ligeså fornemt og du kan se hvad en sådan kuffert indeholder herunder:

  • Sut
  • Minirisk 365 bleer
  • Pusleunderlag
  • Minirisk 365 zinksalve

Bestilling af babypakken

OBS! Desværre er det ikke i øjeblikket muligt at bestille babykufferten fra Fakta.

Tidligere da man bestilte deres babykuffert gjorde man de via deres hjemmeside, hvorefter man så fik en SMS med et bevis (kræver smartphone) der skulle scannes i kassen.

Om Fakta

Fakta er en del af koncernen Coops mange butikskæder. Deres fokus områder er at være Danmarks absolut flinkeste discountmarked og gøre det usvært at handle for deres kunder.

Fakta råder over 350+ butikker fordelt i hele landet. En del af disse butikker er deres mindre by-supermarkeder de kalder Fakta Q.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Måske du også kan lide:

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.