Børn i byen babypakke

Børn i byen er en kæmpe online guide til børnefamilier. Hvis du gerne vil finde ud af hvad du kan lave med dine børn el. børnebørn, så er Børn i Byen et godt sted at starte. På deres hjemmeside finder du en guide til spisesteder, underholdning, rejser, hverdagsliv og meget mere altsammen målrettet børn.

Som noget relativt nyt har Børn i Byen introduceret det de kalder for Børn i Byen klubben. En klub er giver dig rabatter, særlige events, lagersalg mm. for bare 38 kr. om måneden. Men du får som nyt medlem også en dejlig velkomstpakke og selvom klubben ikke er gratis, så kan du altid vælge 1 eller flere velkomstpakker til 0 kr.

Børn i Byen Klubben velkomstpakker

Der er altid mange velkomstpakker at vælge imellem og prisen på dem variere fra 0 kr. til et par hundrede kroner. Uanset hvilken en du vælger kan du være sikker på at der er en stor besparelse at hente.

Nu ville jeg gerne fortælle hvad babypakken indeholder, ligesom jeg gør med alle de andre babypakker. Men det forholder sig sådan med disse babypakker fra Børn i Byen Klubben at de hele tiden ændre sig. I stedet vil jeg derfor komme med et eksempel på indholdet, der er dog ingen garanti for at du stadig kan bestille denne babypakke.

Eksempel på indhold:

 • MarMar bodystocking str. 56
 • Babyhue fra Soft Gallery
 • Lille hage-/savlesmæk fra Smallstuff
 • Grød fra Woodland Wonders
 • GobabyGo strømpebukser str. 6-12 måneder

Denne babypakke er et eksempel på en velkomstpakke du kan få til 0 kr. når du melder dig ind i klubben.

Bestilling af babypakken

Bestillingen forgår online ved samtidig tilmelding til Børn i Byen Klubben.

 1. Du skal enten vælge et medlemsskab i København el. et i Aarhus alt efter hvor du bor i landet selvfølgelig.
 2. Når du navigere til siden skal du være opmærksom på at huske og vælge en velkomstpakke eller tilmelder du dig måske bare uden en gratis velkomstpakke. Du kan selvfølgelig også vælge en der koster penge, det er op til dig.
 3. Indtast dine kontaktoplysninger og betalingsoplysninger. Din første betaling vil være på 38 kr. hvis du har valgt en gratis babypakke.
 4. Nu skal du bare afhente velkomstpakken hos Børn i Byen i København el. Aarhus. Det er også muligt at få den tilsendt mod betaling af fragt.

Vilkår

Vilkår og betingelser du acceptere ved indmeldelse i Børn i Byen Klubben og bestilling af velkomstpakke.

 • Du binder dig til et Børn i Byen Klubben medlemsskab i minimum 6 måneder. Hvilket altså koster 6 x 38 kr./md. = 228 kr. Efter bindingsperioden kan du opsige til hver en tid.
 • Medlemsskabet gælder en familie på 2 voksne og op til 3 børn. Bedsteforældre og andres relationer kan også melde sig ind og benytte sig af fordelene, da børnene ikke skal bo på samme adresse som de voksne.
 • Du acceptere at modtage tilbud fra Børn i Byen og deres samarbejdspartnere via mail i den periode du er medlem.

Børn i Byen Klubben

Børn i Byen er en online portal/guide til børnefamilier der gerne vil lave og opleve noget med deres børn, hvad end det er i hverdagen eller i ferier og weekender.

Deres klub giver ekstra fordele såsom rabatter på oplevelser, legetøj og tøj, særlige events og oplevelser for medlemmer, tilbud på restauranter og cafeer der er børnevenlige mm. 

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Måske du også kan lide:

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.