Aldi babypakke

Det tyske supermarked Aldi, der efterhånden har været i Danmark i mange mange år, har også en lang række produkter til familien. En del af disse produkter er tilegnet de helt små og er fra Aldis eget miljøvenlige og astma og allergi venlige mærker.

Desværre har Aldi endnu ikke oprettet nogen babypakke med deres gode produkter. Til gengæld kan du til hver en tid besøge Aldi for at købe deres produkter. De har bleer, babypleje og babymad blandt andet fra deres eget mærke Vibelle, som er certificeret med både Nordisk miljømærkning og Astma-Allergi Danmark.

Selvom de endnu ikke har tilbudt en gratis babypakke, så håber vi snart det sker og vi holder skarpt øje. Hvis du vil have besked når den måske kommer, så kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev herunder og få direkte besked via mail.

Førstehjælpskursus til småbørnsforældre

Normalpris: 895 kr. - Nu kun 1 kr.

Fås med din første ordre hos fordelsklubben Little Happy, en fordelsklub for børnefamilier hvor du spare 45% i gennemsnit. Et abonnement koster blot 98 kr./md.

Den tyske butikskæde ALDI

Aldi startede som en lille købmandsforretning i en lille tysk by tilbage i 1913. Det er Karl og Theo Albrechts far der grundlægger denne forretning, men det er sønnerne som senere tager konceptet til nye højder, da de overtager firmaet i 1945.

I dag er kæden i 9 forskellige europæiske lande med mere end 60.000 medarbejdere. I alt findes der 4000+ butikker i Europa og i Danmark ligger 181 af dem, hvor den første kom i 1977.

Navnet ALDI kom først da di to brødre overtog virksomheden og det er en sammentrækning af Albrecht Diskont.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *